barnet bloggar

j'''''''''''''''''''''''''''''''    fg''                                             vpv  a< l
 
Märk väl att '' hade varit aasterixer om jag hade shiftat. Hon lär sig bra saker av moster.

nom nom nom #2

ÅH!! hittade tårta!!11 Men då var det ju dumt att jag åt gammal chokladkaka innan. Skit samma, tar bara en liten bit. *ljug*

sov du lilla vildeunge

Försöker få barnet att sova men hon vill hellre kräla runt på golvet och leva jäkel när päronen är väck.

här har man det mumsit

Woho! Hittade chokladkaka i frysen. (förlåt Jenny, jag var sugen, var tvungen att kolla vad sam fanns att äta på.) (ps. Jenny, Rebecca har tuggat lite på din pocketbok)


fett liv så att säga

Sitter barnvakt hemma hos min syrra, lyssnar på Neil Young, dricker kaffe.


if you think of me, if you miss me once in a while, then I'll return to you, I'll return and fill that space in your heartLyckades prata med Edo på skype idag, det var helt fantastiska 20 minuter. Han är typ en av de underbaraste människor jag träffat, blev helt gråtfärdig av att höra hans röst. Saknar hela livet där, får ångest varje gång jag ser bilder eller hör ifrån de här människorna, en hård klumb knyter sig i bröstet på mig och jag måste nästan gråta. :'( Svårt. Varje gång jag hör ifrån dem bestämmer jag mig för att spara pengar för att kunna åka dit. Men sen återvänder mitt vanliga liv här och jag slösar pengar igen. Nä, nu är det skärpning. Nu när jag fått nån att dela utgifter med har jag ju faktiskt möjlighet att lägga undan lite pengar varje månad. Men då blir det inga tre dabbankvällar i veckan. Nej, nope, ikke. Det kan ju i och för sig vara rätt bra för mig. Mmm.

träningsdagboken, dag 9-13

Måttligt aktiv, fredag var jag faktiskt sjuk. Dansade ändå till allsången och moved my feet så att säga.

Lördag var väl ehh minns inte ens vad jag gjorde förutom att Oola och Jola var fola och gick på fest. Cyklade på fest rättare sagt, Joel har tydligen världens snabbaste cykel så jag blev ordentligt rastad.

Söndagen har jag redan redovisat, promenerade till kronprinsen och tillbaka. Åt nyttigt har jag för mig.

Igår tänkte jag promenera men ångrade mig när jag kom utanför dörren för det var så satans varmt, stack til beachen istället. Det är ju hyfsat passivt att sola, men det känns ändå nyttigt på nåt sätt. Simmade lite mellan bryggorna. Eller jag simmade från den ena bryggan till den andra för att jag inte kunde komma upp för trappan som några hoppande ungdomar ockuperade. Solade lite till, sen köpte jag en router och drack te med Maggi tvättstugan (nästan).

IDAG HAR JAG JOGGAT!!!!!! Jag orkade hela kungsgatan ner till konserthuset. Med ett fåtal stopp för nässnytning. Ulla orkade jogga, fattar ni? Ja alltså folk har ju sagt att man märker resultat fort men det här är ju helt fantastiskt! Känner mig sjukt hurtig. wow.

easy like a sunday morningÄlskar söndagar. Älskar bakisångest i nån annans soffa i nån annans sällskap.Förra söndagen spenderade jag på brunch hos Ellen med Malin och Lina. Det var fantastiskt gott med nybakade scones, pannkakor och massa frukter. Vi hade dansat hela natten och gick sen ut och vilade oss i solskenet. Spelade världens bästa kortspel men kom på att vi gett oss in på något som inte fungerade i slutändan, saknade åtskilliga kort.Den söndag som passerade igår vaknade jag upp bredvid min kvinna (som hade telefonterrat mig hela natten för att få sova här) Älskar henne! Phlin var också här och jag hade varit ordentlig och gått och lagt mig tidigt (nåja) och nykter (sådär) (inte). Men det hade inte kvinnorna. Jag vaknade när min blivande inneboende ringde och berättade att hon i princip stod med flyttlasset från Polen utanför min dörr. Okej, rosslade jag fram och släppte in henne. Hon bar in möbler och donade medan jag, Våffe och Phlin låg och ja gjorde ingenting förutom att passivt kolla in de polska flyttarna. Skämdes lite. Sen klädde vi ut oss och lyssnade på abba.

Sen nyktrade flickorna till och skämdes så de lämnde hemmet. Inneboenden lämnade också det sjunkande skeppet så här satt jag ensam. Tog en promenad till Elly och drack kaffe. Sen satt jag i Ellys soffa hela eftermiddagen medans Elly skruvade ikeamöbler. Jag var mer till moralisk hjälp än rent praktisk. Vi avhandlade ämnen som män, öl, pojkar, barn, möbler, hankön, sex, Malmö och annat viktigt. Sen skulle Elly träffa en man irl så då kastade hon ut mig. Jag var dessutom hungrig så det var ingen fara att gå hem. Pratade med Linus på vägen.

Hemma skrev jag kontrakt och socialiserade med min roomie men sen fick jag svenskspråksabstinens och cyklade hem till Ellen. Vi drack te och pratade om män, öl, pojkar, ligg, Malmö och annat viktigt. Sen facebookade vi. Ja alltså söndagar är bara ångest om man är ensam, men i sällskap och med vetskap om annalkande måndagsledighet är de helt underbara.


Hittade denna på väg hem från Elly, fin! Tror jag har träffat en som har tatueringar i den stilen. Vet inte.Och såhär ser det ur på vägen mellan Elly och mig, det ni!

just do something random

Gick och la mig med min kvinna och vi var ovanligt aspackade. Vaknade bakfull och magsjuk. Yes. Låg och krampade och min kvinna lämnade mig. Horisontalläge stort sett hela dan, var tvungen att resa mig för att dammsuga polackens rum. Annars.. skippar kanske ölen idag gals, måste hålla en jämn nivå och inte kollapsa totalt. Boozebudgeten är ganska överskriden också, *ont i själen* aj. Ska ner på stan nu.


Peppar på lady sov, så fett!!
Obs! Jag har inte en dorag på mig, bara som det ser ut. Har dock andra gangztaattribut *bläng bläng*


ps.

fuck beach 09. Ja fuck beach 2010 också när vi ändå håller på.

antiträningsdagboken, dag 8 torsdag

Åt nyss en portion grillspett med jordnötssås och currygryta. Samt en styck friterad banan med glass och en latte. Nu: Öl.

träningsdagboken, dag 8 torsdag

Hade tänkt springa på morgonen men vaknade bakis halv fem och kunde inte somna om. Ville äta men motstod frestelsen. Läste (intellektuell träning!) i två timmar och somnade sen om tills jag skulle upp och tvätta. Stängde väckaren och vände mig om. Zzzz. Kunde blivit av med tvättiden men mina grannar var snälla denna dag. Har gått en massa i trappor till tvättstugan. Fick också ett ryck och gjorde situps och en armhävning. Sen har jag städat, det är ju också en form av träning (eller?). Jävligt bra träningsdag om jag får säga det själv. Förtjänar mat och öl. nom nom nom


träningsdagboken, dag 2-7

Det går ju sådär. Har promenerat till stan med Våffe en dag, cyklat fram och tillbaka i stan nästan varje dag och en dag gick jag hem från Ellen med ryggsäck på ryggen. Och igår var jag sent ute och sprang till systemet. Shit värsta hurtig.

om facebook var en drog skulle jag åkt på rehab asap

Är det ett tecken på att man haft semester och därmed använt facebook för mycket när man börja drömma om facebook? Alltså jag drömmer om folk och deras status updates, folk i drömmarna gör saker som stått i newsfeden och jag är där. Hmm. Kanske ska ta en paus.


träningsdagboken, dag 1 torsdag

Sprang eller kanske joggade ska jag säga ner till kyrkan och sen gick jag till Amiralsgatan, sprang tillbaka till kyrkan och gick hem. Spurtade lite på slutet och hatade att jag hade gett mig ut. Dog nästan. Måttligt otränad. Men det kändes som en bra sträcka.


update: det är cirka 500 meter till kyrkan och 400 meter från kyrkan till amiralsgatan. Vilket betyder att jag sprang mindre än en kilometer (woha!). DOG. Var hemma igen efter en kvart. Träningsvärk i tre dagar. Här ligger man i. Fit. Jäz.

firmafest slash möbelresonemang

Asså ikea är nog ganska bra ändå. Var där. Blev bjuden på nåt slags jippo. Skull vara festligt tydligen. Men man ska ju aldrig nöja sig. Har jag hört. Har även tittat till en gammal klenod, en källargoding så att säga. Inte mycket hade hänt sen sist. Ska nog hotta ut den. Men avvaktar i brist på annat. Väntar tills varan återkommer i lager på ikea. Just det.

rund_o_rolig_17När jag tänkte efter kom jag fram till att den föregående bilden var från 2003 och alltså var jag äldre än sjutton. Ovan: Ulla sjutton år, hade iallafall håret kvar. På Yindi såklart.

16_going_on_172002 RIP

Haha den här bjuder jag på.

glad_o_mogen_24**Ser tydligen ut som sjutton, fick visa leg för att köpa folköl.

Kassörskan var ganska ung. Haha hon skulle sett mig när jag var sjutton.

som att bära runt på gamla ep:s med modern talking

Lämnar möbeltemat för ett ögonblick (återkommer) och går över på ett ständigt aktuellt ämne: paljetter. Dessa gnistrande plastbitar som förvandlar en vanlig ölonsdag till ett höjdarpartaj (krävs en del andra ingredienser också, som tillexempel mig).


Men denna tar priset!! Till mjukisbyxor! man bah *drar ner till videobutiken* *glamzzz*

för att fortsätta på det här med möbler

Sen har vi ju de där gamla möblerna som stått undanställda i många år och varit glömda men som börjat fylla sin funktion igen. Fast de är inget roligt egentligen. Och trots att de är små och oansenliga är de svåra att göra sig av med.

Värst av allt var den gamla pinnstolen som stått pall i många år men som gnisslade och vinglade, som var skamfilad och inte särskilt trevlig, men hörde på något sätt till inventarierna. Den passade inte in någonstans men jag blev hemmablind. När jag började se den i nytt ljus var det inget svårt beslut att kasta ut den. Bränd och förgjord, idag saknar jag den inte alls.

..

det värsta är nog begagnat ikea

annars en glamourfåtölj kanske?Jag skrev ett jätteroligt inlägg om ikea men det sparade jag till min privata samling. För dåligt krypterat alltså. Men vi kan säga såhär: bättre begagnat är nog finare än nytt från ikea. Skulle vilja hitta ett riktigt fynd med charm. Men ingen soffa, kanske kombinerad bokhylla och barskåp. Eller säng med inbyggd discokula.


Finns mycket fint på loppmarknader. Mycket skit också förvisso.


vad är dealen?

wtf?

omg!

rofl!


assåee lilla hjärnan vagöru?

Jag drömde om facebook. Jag drömde att en snygg man frågade om vi skulle åka på festival ihop, jag bah *too proud*, nä men sa att jag var fattig, han ba :CCCC


RSS 2.0