plus detta

*full i onödan*

ja men alltså det låter väl bra *går på magkänsla* Skulle egentligen tilll babel idag men Elly bangade för hon skulle få ligga. Man bah *lucky shot* själv är man ju i celibat *inte*

22/8 ny kompis (pollack!)

ibland bloggar jag om andra bloggar

Asså apan haha detta var det roligaste på länge:

http://apanslillablogg.blogspot.com/2009/06/divorce.html

Ja ni måste börja läsa Apans lilla blogg *rolit*

Once you go nuts you never go back

full på jobbet #1: I fredags hade vi firmafest. Det började bra med middag och en öl och jag kom ihåg att jag skulle jobba dan efter. Efter middagen bestämde vi att vi skulle gå hem till G, jag kom fortfarande ihåg att jag skulle upp och jobba. Efter en dricka och att ha sett mr Strange (stort M osv) dansa och hört den samme prata (det har aldrig hänt innan) hade jag glömt att jag skulle upp och jobba. Kom iallafall i säng hyfsat tidigt och fick sova en fyra timmar innan jag skulle upp och jobba. Gick in i nån slags bakisdvala och vaknade upp när jag satt på bussen. 10 hållplatser förbi jobbet. Jah! Inga stora skandaler. Luktade bara lite.

full på jobbet #2: Igår var jag och J på Debban och tog en söndagsöl. Det är täcknamnet för att spy galla över arbetskamrater och dricka tequilashots. I morse ville jag inte längre spy galla, bara spy. Det var hemskt längesen jag drack tequila och igår glömde jag anledningen till det men idag kom jag på den. Började halv ett så det var rätt lugnt med sömnen, värre med balansen, tur jag inte behöve köra nånstans. Hade tänkt ut att jag skulle säga att jag glömt körkortet, men behövde inte använda den ursäkten. Luktade ganska illa.

Våffe gnällde på mig om att jag brukar gnälla på henne när hon går emot sina principer. Hon ville få det till att jag är mycket värre än henne, och det är jag kanske, men skillnaden är att jag nog inte har några principer.
Kan inte säga mer än så.


Asså det bästa jag vet är att vara så full så att jag ramlar av sängen.

en å annan prylRöjer hemma i lägenheten. Det är ett evighetsjobb känns det som. Men lite framsteg har jag gjort. Ordnat i källaren tillexempel. Kom fram till att sex flyttkartonger är exets så det kommer bli massa plats när han hämtat dem. Hittade färghinkar i skafferiet, satt ner i källaren. Hittade böcker i källaren, satt i bokhyllan. Håller på att ordna med tavlor och ramar, snart är det ju representabelt här. Det är kul att hitta saker jag glömt jag hade.
Som lampan jag fått av Elly och Ellen en gång i tiden och Elly ville ha tillbaka häromveckan, Eller hätapolletavlan som alltid hängt hos min mormor och morfar i Ryd, eller spegelmobilen som Elly köpt till mig i Christiania. Åsså ett nytt tillskott med fåglar på. flyg flyg. Nu blire fint här må ni tro.

RSS 2.0