paper papper peppar puppor pullor pulla ulla

Så nu var jag färdig med det. Jag har ordbajsat om individualisering, segregering, diagnostisering och socialisering. Faktiskt ganska nöjd. Jag har dessutom tagit till mig av vad handledarn har skrivit till mig tidigare, "Du har skrivit ett mycket bra arbete", "på ett föredömligt sätt",  "det är roligt att läsa",  "Bra!", "du är skicklig", "du ställer mycket bra frågor", "Du har kompetens för att kunna utvecklas ännu mer för du är duktig". Naturligtvis har hon skrivit en del grejer som jag bör tänka på och bättra på men man är väl selektiv och suger åt sig det goa. slurp

Bästa papert denna terminen om jag får säga det själv. Paper, förresten, varför inte bara papper?

Nu blire loppis!

golli

whatyasay? plogg, golli. Loppisrunda efter att plugget är fardit. Mm. Om jag hade pengar lalala igår berättade jag för Elly att jag ska bli sol-och-vårare, både sex och money. Mmm jattebro. ah. Eller kanske måste ett jobb införskaffas. Som om det är nåt man köper på blocket.

utvärdering

Det blir mörkt vid åtta och femton cirka. Jag gick genom Pildammsparken till Möllan, det tog 23 minuter. Jag har inte bestämt mig angående lägenheten. Jag hörde "leggings" och "hårdare förfest" av förbipasserande och såg en man som hade en bärkasse full med hundbajspåsar som han lassade i latrinen. Jag gillar trappkonstruktionen på nya stadion. Jag älskar att jag bor i Malmö och jag längtar hem till min lägenhet.

bellevuegården, värnhem och möllan

Oj det går ju riktigt bra för mig. Har skrivit färdigt andra sidan, borde skriva en till. Har en del uppslag, eller jag kan nog ordbajsa lite till skulle jag tro. Men det är ju fortfarande lågintensivt arbete som gäller. Ska kanske ta kväll nu, känns inte som jag kommer nån vart idag. Är sugen på en promnad, det är ju sol ute ser jag. Men denna hooden är ju för tråkig. Bellevuegården. Värnhem är lite trevligare faktiskt. Men kanske ska jag ta en promenad i pildammsparken innan det blir mörkt. När blir det mörkt? Jag ska fundera lite på om jag kanske ska satsa på att byta min lägenhet till en mindre på Möllan. Det ska jag gå och fundera på nu.

en stund av paus mmm yogi-te

Det finns så mycket man kan göra istället för att plugga. Jag har sagt det förr, men det slår mig varje gång hur duktig jag är på att skjuta upp plugget. Ja. jag har väl skrivit en halv sida sen sju i morse, ganska nöjd. I helgen var det fett med fest. Mm och frukost på stan med min Elly, det var härligt och gu va positiv inställning man kan ha. Ja mer om det sen. Plugga var det ja. Åh. Ah. Äh.

Idag är det mer paus än aktivt skrivande. Dårligt.

jodå

bara litegrann. mm som fan

va ska ja sajja?
Det är nog bland det töntigaste jag varit med om. Fast Lucky Luke-figurerna var fräsiga. Men nördar, ja jävlar. Man kunde ju sprängt stället och got rid of allihopa på en å samma gång. Räddat världen lite liksom.

Men JD var nöjd och det var ju det som var tanken. Tredje året han var där tydligen. Stackarn.

Sen åt vi hamborjare. *nom nom nom*
asså om du är tjock. Ta inte på dig nåt sånt här då va.

vårat tidsfördriv

Åh hej! Sci-fi-mässa och Sibylla, trött i huvet och kaffe hos Ellen. I utbyte mot städhjälp och korsordsassistans. Asså livet! I kväll blire fest! Här sitter kvinnan som la sina sista 300 på en klänning, yes vad gör man inte?! åh åh åh ja. Jag är uppspelt om ni inte fattar det. lalala. Öl hej!


the KKK took my baby away

Kvällen hos Ellen: Kvicksilver, Kenneth och Korsord. Åsså Kakor.

en gammal puch

bla bla bla
Idag har jag hjälpt min pappa att hämta en moped. På landet. Jag fick lasta, ankra, organisera. Jag fick också lasta av och klättra runt. man bah *stark kvinna* Sen skulle vi lämna släpet på en ödslig industritomt och där var schäferhundar innanför ett stängsel som skällde så pappa vägrade gå ur bilen. Jag, den arma unga dottern, fick låsa upp grinden, dirigera in pappa och släpet, avlägsna och styra in släpet och låsa det, dirigera ut pappa och låsa grinden. Pappa skakade. Sen berättade han att han hade varit nervös hela dagen för att han skulle dit och lämna släpet och om han hade varit själv hade han inte lämnat släpet. Stackars pappi. Hundarna skällde visserligen men de var innanför stängsel. Lille pappsen redd.

omg

för att tala internetspråk

gulli_kille_29 & *äLskaRLiveT_85* @ d8 IRL


bara en känslaPayal lärde mig något, att bara följa med dit livet bär en. Float with the boat. Det är så sant, vad mer kan man göra? Tillfällighet, mening eller inte, vi kan inte hindra livet från att fortskrida. Payal trode naturligtvis på en divine plan, jag är mer skeptisk, men det är skönt att flyta med. Kanske känna att nån annan har kontrollen, det är tryggt, men lita på känslan, flyta med. Float with the boat.

målning av Yerka (http://www.yerkaland.com/), som påminde mig om Payals fundersamheter.


vad är motsvarigheten till hingstar i stallet?

Är det bara jag som tycker att det känns obehagligt att sitta naken framför datorn? Altså inte själva känslan men att ha en webcam som pekar rakt på tudorna/tuttarna och man vet inte, kanske nån haxx0r har fixat så han kan kolla rakt in.. Eller jag är inte så noga insatt så det kanske är omöjligt, men folk säger ju att de kan använda min ip och lagringsutrymme osv.. eh mm klok jag känner mig. I vilket fall. Tröja på.

Idag har jag ätit soppa och våfflor med några kvinns, det var gott. Vi pratade om bekräftelse. Mest. Och om facebook och Masha (såklart) och Zoe och om ex och kex och om hur bra vi är. För det är vi. mm. Vi kvinns måste beräfta varandra mer tror jag att vi kom fram till. eller nä, vi kom nog inte fram till nåt alls egentligen.

Och nån delar med sig. Av trådlöst nätverk.. mm surfa i sängen ahhh

mmm j a

men varför kommer inte mina upplägg in? Inlägg upp? Asså go och glad och mat i magen (snart) Sen blire Våfflor (utan Våffe)

ja men vänta nu lite (dagens mest meningsfulla)

ja hej. 2 dagar avklarade, 24 more to go. Mamas housee is not tha shit. Måste fylla min tid så jag kan hänga utanför det tillfälliga hemmet mycket. Synd (synt) att jag har så mycket att plugga så jag måste det. Eh memm. Nu känner jag att jag babblar. Elly och jag babblade nyss i telefon. Ganska så meningslöst, utbytte en del skvaller, "viktiga kvinnor". OM tillexempel politik (när det kommer till män), lite sex (med män), tidsfördriv (med män) och musik. Vi bestämde oss för att återuppta diskussionen i morgon. Vi pratade också om Masha (hon är typ som en man), det gör vi alltid *älskar* (Masha dårå).

Nu ska jag yoga *tänjer*. hej då

oj så snabbt tiden går då

Saker som man kan göra istället för att plugga:


 • klappa katten
 • spraya håret
 • koka kaffe
 • dricka kaffe
 • ta bort gammalt nagellack "remova"
 • fila naglarna
 • öppna fönstret å andas friskluft
 • dagdrömma
 • koka te
 • dricka te
 • lyssna på katten som snarkar
 • vila på sängen

*gör*


ett inlägg om detta och sen är det nock

Så där ja. Nu slipper jag ha mamsen kommenterande på allt jag skriver och bilder jag lägger upp. Nu kan jag skriva om sex. sex, snusk och knark. Fast det kommer jag nog inte att göra så ofta. Vi får väl se vart livet tar mig. Fast jag vet att jag är på rätt väg, uppåt. Aldrig ska jag ner i skiten igen, aldrig kuvas, aldrig lyda, aldrig glömma mig själv. Aldrig igen. Jag är så arg på mig själv för att jag hamnade där, för att jag glömde vem jag var och för att jag inte fattade det förrän alldeles för sent. Skulle gjort slag i saken mycket tidigare. För tre år sen ungefär, när glädjen dog, när kärleken övergick i besatthet och bekvämlighet. När livet blev skit. Eller för fyra år sen när jag fick en spann i huvudet. Då skulle jag gått. Det var ett varningens tecken, ett bevis på att saker inte stod rätt till i det lilla huvet. Att det inte bådade gott. Eller när jag blev inslängd i väggen eller när jag blev dragen i benet, från sängen ner på golvet. Under ilskna former. Då, om inte förr skulle jag varit trogen mina principer och gått. Aldrig en man som lägger hand på mig. Aldrig aldrig aldrig. Det var så mycket som var fel och varför lyssnade jag inte på mig själv?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0