just btw

Riskokaren heter zojirusha nx-zaq10.

Idag älskar jag mina barn ganska mycket. Har tagit hand om måttligt många konfliktsituationer och kissbyxor. Puss på er. Har funnit mitt nya jobb, vad jag vill göra, det är rooolit. Mina tillfälliga arbetskamrater är festliga, vi gjorde klassanalys av den enas nya dejt, vi had elite olika syn på saken, jag tyckte han verkade tråkig men de andra tyckte att han var rekorderlig. äh, det var kul. Pratade inte så mycket pedagogik, drack desto mer kaffe.

lägenhetskompis är ett nytt ord Karolina lärt sig på svenska. wspóllokatorka heter det på polska.

Karolina och jag har det så mysigt tillsammans. Just nu har vi inget internet för att bredband 2 har sagt upp mitt abonemang av nån outgrundlig anledning. Den 13 juni var det uppsagt sa de, men det slutade fungera igår. Jag var jettearg!!!!+Z¤%@¤%?! Idag satt jag i telefonkö i 25 minuter men kom ändå inte fram. Skit samma just nu sitter vi båda i köket och snyltar lite internet här och var, och det fungerar bara i köket. Karolina hittade ett recept på kakor som vi var tvugna att baka. Jag sprang till affären medans Karolina förberedde florsockret och ugnen. Jag hade så brått hem till kakorna att jag missade att prata med coop-killen :( skit i det, vi gjorde kakor! nom nom nom. Nu sitter vi i köket, jag har pluggat lite, Karolina har berättat att hon vill hitta ett jobb så hon kan köpa en riskokare för 2500 spänn. Jag har garvat åt henne och hon har garvat åt mig när jag kallade stilla havet för still ocean. Vi äter kakor.

Veckan i bilder

Förra veckan var både fuckad och bra. Jag började praktisera och hade fullt upp med det.


Hann ändå gå och se Hello Saferide. Det var nice. Ganska lågmält och mysigt.
Sen hann jag med att ferra lite med Pauline, Maggi och Våffe. Hann dock inte ta några bilder. Men vi såg momofoko och alice in videoland. På babel. På Babel var alla toaletter avstängda och de som inte var avstängda var det stopp i. Sjukt dåligt. Och Äckligt. Det var vatten (kiss) på hela golvet, fett traumatiskt. Dåligt Babel, dåligt. Och de gjorde sin egen "cider" dvs. vin med likör och sprite. Sjukt äckligt. Funderade på om det var lagligt att kalla det cider, kanske ska stämma dem.

Sen var det fredag och jag tänkte ha pysselkväll med Limpan, men det sket sig. Ellen bjöd på vin och sen gick vi på galet stor fest med Jola. Hade typ myzkläder på mig.

Galet. Lägenheten hade typ åtta rum och två kök, kakelugn och åtta småungar boende där. Eller tonåringar. Vi snodde öl i kylen och rökte inne, dansade till popmusik och pratade om borderline. Det var roligt.


I lördags var jag, Ellen och Paula sjukt kulturella. Först drack vi rödvin (kulturellt), sen gick vi på typ sju gallerier (kulturellt). Sen åkte vi gammal Malmöbuss (lokalkultur!). Fint. Och lite fest i en främmande stadsdel (nykultur). Var sedan på gayklubb (främmande kultur). Konstig efterfest med saft och Majas alfabet (barnkultur).

Del av utställning på gamla Rooseum, det som ska bli moderna museet snart. Jag blev sjukt yr där inne, härligt. Gillade utställningen, som ett svar på tal. Alla de andra gallerierna var halvkassa. På ett spelade de jazz, det var i och för sig nice men jazzfolk..alltså jag vet inte. Nä.


sjukt vad beroende man är egentligen alltså. Av både det ena och det andra.

"du är för tillfället ansluten till MKBnet Anslutningsavgift" sug kuk jävla rövMKBnet. Ge mig mitt internet som jag betalar (dyrt) för. Just nu surfar jag på grannens (fick, ringde och frågade först). snell. hatar att supporten har öppet på kontorstid. Hatar också att min granne Mr. Lopez lyssnar skithögt på Ricky Martin. En sak som är bra är att Maggi sa att de börjat remova byggställningarna. Balkongen kommer försvinna men jag kommer också få ljus in i köket och kanske lite lugnare på gården (inte). Kanske färdigt till nästa sommar så vi kan sola och grilla då. Just nu är det byggskit överallt, cozy.

pax för Per Morberg

Har köpt sparris och rödbetor, ska tillagas. *kan inte*

ps. idag får jag en ny roomie

saker att älska och glädjas över

för att kontra gårdagens gnäll:

Medvind, underbart.
Sexåriga barn, underbara.
Att kunna cykla till jobbet.
Att ha ett jobb där man får vara utomhus.
Börja dagen med kanelkaffe, nom nom.
Få alla mål serverade på jobb mot en ringa summa.
Musik, fantastiskt och underbart enkelt.
Att ha en så roli kopiz som Elly, hon skickar bilder på sin jobbutstyrsel till mig. haha mkt snyggt. (hon jobbar asfalt om nån undrar) (fast egentligen är hon en snygg tjaj)
Cykla genom Malmö på en vardagseftermiddag. Fantastiskt.

Tjo. På lite bättre humör idag. Glada barn, glada fröknar. Nu ska jag snart på konsert, hejdå.


hat..irritationsmomentslistan, inlägg 982: fuck you

Asså blev på sjukt dåligt humör innan. Jag var i Västra hamnen (jobbrelaterat) och först cyklade jag rakt in en jävla grushög för det finns inte nån stans i västra hamnen där de är färdigbyggna. Fick cykla sjuk jävla omväg för att komma dit jag skulle och då hittade jag inte den jävla adressen för det finns varken gatunamn eller husnummer. Hata. Jag ställde min cykel i det enda cykelstället som kunde skymtas och lämnade den där. När jag var färdig och skulle ta min cykel var det en gubbjävel i bil som stod på tomgång bakom mig i cykelstället och väntade tills jag hade pratat färdigt i telefon (ca 6 min) för att peka på en skylt där det stod att det bara var boende på adresen som fick parkera cyklar där. Men vafan är dealen med alla som äger västra hamnen? Tagga ner och sluta engagera er. Ska jag sätta en skylt på Värnhemstorget att folk bör prata tyst för att inte störa eller att cykelställen bara är för de boende? Fuck you, hatar den jävla stadsdelen, visst det är ganska fint och mysit men det blåser fan alltid och det är chaktmaskiner överallt, men det är ju en ny stadsdel, man får väl se det så (9 år. 9 år, fatta!) Fuck you.

När vi ändå är på rätt spår så vill jag slå ett slag för kullerstenens avskaffande. Visst, det är väldigt fint på håll och på avstånd och pitoreskt kulturarav och jadi jadi men jag fastnar och fördärvar mina klackar när jag går och när jag cyklar stjäl den all fart jag nånsin trampat upp. Fuck you.

Och min så kallade "medpraktikant" eller vad jag ska kalla det, alltså hon som är på samma praktikplats som jag, hon hänger mig i hasorna 24-7 och när jag tar fram smör till mellanmålet, då ska hon ta fram smör också, hon kan ta brödet istället men nädå, här jobbar vi inte så, här tar vi inga egna initiativ, bara häng mig i hossorna, gör det. Idag började hon morgonen (07.16) med att säga att det finns killfilmer och tjejfilmer och att det är så det är. INFÖR BARNEN! och hon känner inte mig, men är det nåt som gör mig jävligt förbannad, är det när pedagoger gått igenom en hel (nästan) lärarutbildning utan att fatta ett piss. Det är vår förbannade uppgift att motverka traditionella könsnormer, det står i läroplanen och i i princip alla andra dokument som styr över skolan. Fuck you.
Sen (kuriosa) berättade hon den sensationella nyheten (!) att i Ungern minsann, där tar de bort engelskt tal från filmer och lägger på ungerskt tal! Har ni hört nåt så nymodogt och så konstigt?!
Oj, vilket professionellt förhållningssätt jag har gentemot mina kollegor, ja jag säger då det. Fuck you.


är man dancing queen så är man

Livet blir så mycket lättare med en vän som Elly. Hon är sjukt bra. Vi ska åka på kulturweekend till Stockholm i november. Elly har utsett sig själv till eventkoordinator, jag bara betalar och följer med. Hon har tillochmed skrivit en packlista till mig så jag vet vad jag ska ta med mig och vad man ska tänka på inför resan. Och allt vi ska göra såklart, Moderna och kulturhistoriska, Gamla stan och second hand, debaser medis och slussen. Skansen och gröna lund. Sjukt strukturerat. Sen har hon eller ja det här är egentligen lite hemligt men Elly har övertalat mig att bli magdansös. Så nu är man det.


Snart på ett dansgolv när dig.

Krakel Spektakel köpte kvinna ur kris, hon blev nöjd och vis, ja precis!



Våndan har vänts till framgång, jag är pepp för de kommande fem veckorna i förskolklassen. Ett besök på bibliotekets barnavdelning, där jag hittade böcker från barndomen och ny litteratur, en pojke som ville bli läst för och snälla föräldrar. Elly tog mig på fika i solskenet och gav mig idéer och inspiration. Nu är det biff, nu går det bra. Behöver ju inte planera de fem veckorna i detalj nu, räcker med att jag har lite koll. Planerar bara för morgondagen just nu, ser vad som händer. Visst, det kommer bli långa dagar och arbetsamma kvällar, men nu känner jag att det är kul. Kul kul kul. Och barn kan vara rätt mysiga och inte enbart hemska. Det är bara barn-mobben som skrämmer mig, kollektivet, den brokiga offensiva massan. Meeeen..I think I can handle it.

Och Lennart Hellsings knas inspirerade mig mångfaldigt.

I Annorlunda
där är sjuka sunda
där är alla gubbar unga
där är bomullstussar tunga
där betar bilarna på ängen
där seglar båtarna i sängen,
men annars är det mesta bara
som det brukar vara.

Var är mitt ..? Sa en ..lädjespridare.

Låg på min soffa och var miserable, som Karolina sa. Man tackar man tackar. Gick till Maggi istället och beklagade mig för henne och Love. Sen gick vi och åt glass och pratade och fångade de sista solstrålarna. Nästan-sommar-känsla. Mmm. Nu kom jag hem nyss och tänkte vara iteensam men Karolin kom typ 10 minuter efter mig. Men skit i det, här bor vi. Två tjajor.

Nu ska jag planera bokstavslekar för sexåringar. Meget sjov.

ska facebookjävlen funka nån gång ellor?

Äntligen ensam. Måste seriöst göra nåt åt boendesituationen. Privatliv, jo man tackar. Vill böla, äta och gå naken ifred. Köper lägenhet i juli, ses då hejdå.


skitlördag

Åh pallar verkligen inte. *dör*

En rolig sak var att mina kompizar var här igår och åt tikka masala och spelade Jeopardy. Det var mkt tillfredställande. Jag var sådär bra. Bäst var jag i kategorin "användbara svampar" (man är väl scout) och "i korvmojen". Eller? Minns inte så noga. vi hade några seriös kategorier också (asiatisk kulturmix) men det var ingen som kunde. Trots att vi hade kultureliten ibland oss. Vi hann med välbefoga klassanalys och ingående svarsuppförljning under kvällens gång. Sen spelade vi ordspel och pulsen steg. Kenneth var bäst på att förklara men hans partner Ellen var sämst på att gissa. Hejdå

vaddå asså menar dom att man ska ha med sig egen penna då också eller?!

"Hej! Har jag uppfattat rätt att det är tillåtet att medta litteraturer och styrdokument till tentan på fredag? För jag förväntar mig inte att vi studenter ska kunna allt utantill."

Asså ärligt, okej för att vi inte haft särskilt många tentor under tre år men nånstans vet man väl ändå vad en tenta går ut på? Det ska bli kul att lämna mina eventuella framtida barn till dylika smart asses.

efter vi sagt godnatt!!

Haha nu kom hon ut och sa att hon förstod att det finns olika betydelser för ordet petting. Det förstod jag också sa jag.

du hade kunnat få bo här gratis om du hade velat stumpan

Min inneboende är mkt ruli. Hon kom hem för en stund sen och sa

-att hon har laborerat med tarmbakterier idag (bara det är roligt) och att hennes labkamrat "was petting me all the time". Hon sa att det är kul med tarmbakterier så länge man håller sig till hygienföreskrifterna.
-att jag ska dricka öl mot urinvägsinfektion, så säger läkarna i Polen (jag frågade varför och hon sa att det är för att det är vätskedrivande. Jag sa att kaffe och tranbärsjuice också är det. Hon sa att öl är roligare).
-att den fras som låter roligast i svenska språket är "titta på teve".

tentapluggar

a.k.a äter nudlar och facebookar

I don't wanna do this grown up things


Snart färdig lärare, därav denna vuxenångest. Jag kan inte spela ordentlig, det går inte. Alltså eller ja det är ju som att det finns flera av mig, en som är ordentlig och skötsam lärarstudent och en som är galen utelivare. Och en som är där nån stans i mitten. Men alltså, rent teoretiskt kan jag undervisa och jag kan massa teorier om lärande och så vidare. Men praktiskt, alltså nänä där misstar ni er. Det var som hade fått nytt jobb sa: "ska jag vara chef? Fattar ni ingenting, ser ni inte vem jag är? ge jobbet till nån som är vuxen istället". Fast det är väl det där med att skilja på sitt arbete och sitt privatliv och liksom switcha över från partyprinsessa till professionell (ja omkullkasta hela personligheten i mitt fall då va). Ibland är det svårt att föreställa sig att folk man träffar ute har riktiga yrken. Med ansvar. Jag träffade en man ute som sa att han var lärare och han verkade inte särskilt..vuxen. Så det är nog lugnt. Det svåra kommer ju när det är dags att gå ut med sina kollegor. Då är det skärpning som gäller. Ingen dans på borden, ingen vila på toaletten, inget skrik och inget skrän. Ohlala blir Ulla blir Sara.


I'll walk these streets with you

Igår skulle jag jobba 6 timmar. Jag myglade och jobbade tre och en halv och en halvtimme av dem var jag på rast. Moraliskt inkorrekt men palla, det enda som var lite synd var att jag missade fikan. På de tre arbetade timmarna hann jag med en del intellektuella samtal, om akademiska uppsatser, författarskap och zehnbuddhism. Tror inte att jag kännt att jag haft nåt intellektuellt utbyte på jobb förr, det var gött. Flow-rida' är jävligt trevlig och vettig trots sina knappa tjugo år. Han läser psykiatrisk omvårdnad och är sjukt intresserad av det, vi har haft många vettiga samtal den här sommaren kom jag på nu. Han är bra. St-o skriver en bok och är väldigt vettig han med. Bra. Det behövs vettiga människor i LSS. Det behövs vettiga människor i skolan med. Jag pratade med en kille i min seminariegrupp som verkar vara värsta besserwizzern, men jag började ändå gilla honom. Det är okej att vara besserwizzer om man kan leva upp till det, han har jävligt mycket teori bakom sig, men verkar ändå ganska ödmjuk (nåja, eller han visar iallafall sina svaga sidor ibland). Det är kul att varje högskoletermin och ny arbetsplats bjuder på möten med nya människor. Visst, man kan välja att hänga runt och snacka skit med folk, men för mig är det den professionella relationen och mentala utbytet som betyder mest. Folk ser nog mig som ganska störig besserwizzer också, som pratar rakt ut, aldrig räcker upp handen, sitter längst fram och för resonemang med seminarieledaren, kommer med ofärdiga tankegångar, tar plats. Men trots allt så tror jag att jag får ut mer av min utbildning än de som sitter tysta och inte vågar fråga eller visar mer intresse för sina mobiler och filofaxer. Hmm oj vad jag blev taggad nu. Men det är nog mest för att jag oroar mig för att detta är min sista termin som jag har chans att göra såhär, efter jul ska jag föreställa vuxen och färdigutbildad. Det känns ju okul. Jag är inte redo. Jag vill hellre föra teoretiska resonemang och referera till mina låtsaserfarenheter. Jag vill inte sitta på en stol omgärdad av skrikiga ungar. Usch. Jag ska nog plugga i all evighet.


med det skrivna ordet som med talet, munnen rör sig men inget hörs

Är helt nerkletad av mitt eget ordbajs. Håller på att drunkna, det bara kommer mer och mer och jag kan inte ta mig upp. Som att bli utsatt för bajsmannen, omkullvält i en bajamaja.

simmar på havets botten

Jag är slö. Sjukt slö. Hatar att jag är en sån person. Bara skjuter upp allt. Har suttit med datorn i knät i cirka tre timmar. Har skrivit cirka tre rader. Facebook, kolla kurser, blogga, ringa i telefonen, läsa nyheter, snoka, allt, ja allt är roligare. Rutan Fältstudieobservation ligger och hånar mig längst ner på skärmen. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra med den. En bankande huvudvärk gör att jag inte kan tänka, producera. Jag har tre timmar på mig. Är förvisso uppe i nästan 1300 ord men om de saknar relevans kvittar det. Ordbajsa har jag inget problem med, men jag måste ju fylla det med någon form av intellektuellt innehåll.


*banan- och bloggpausar*



656 ord! En total dubblering och halvvägs kommen. Men fortfarande seg. Vaknade ca 03.40 och tyckte att det var lagom att gå upp (straffad för att jag gick och la mig oskäligt tidigt). Ville dock inte störa Karolina så jag lyssnade lite musik, käkade joggi, vandrade runt, läste böcker, funderade och somnade slutligen om. Drack lite vatten också om ni undrade. Sen väckte Karolina mig 07.21! Bastard. Nä men hennes dörr fladdrar liksom lite när man rör sig i lägenheten så det var väl det. Fördrev lite tid, kollade kurser jag ska läsa och började oroa mig för att jag inte kan bevisa tillräcklig arbetslivserfarenhet, bajsit. Får se. Vill läsa Autismspektrum I, 30 hp på Örebro universitet på distans men om jag inte får ihop ett år av dokumenterat arbete tänker jag kanske läsa Handikapprätt 15 hp och Gitarr och röst som pedagogiskt redskap 15 hp. Eller jobba lite så jag får ihop min erfarenhet. Ja eller jag har ju erfarenheten men jag har inte papper på det. Ska ringa till Olofströms kommun och höra om jag kan få det på papper. Ligga på i Oxie får jag också göra, där tar allt sån jävla tid bara. Hmm. Jaja det löser sig säkert.

En didaktisk analys avslutas med en längre reflektionsdel, där litteratur och teorier bidrar till en fördjupad förståelse av det obzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Har inte gjort många knop idag. Morgonen var för utträttande. Gick hem och skrev alla rubriker till examinationsuppgiften. Sen ringde Ellen och jag var tvungen att gå lite i affärer och fika med henne. Sen var vi bara tvugna att åka till ikea och handla lite krukväxter och annat nödvändigt. Och dricka femspännskaffe. Sen åkte jag hem, bjöds på pannkakor och satte mig att plugga. Har skrivit 330 ord, bara 1170 to go. Note to self: Du kan ej plugga på kvällen, funkar inte. Går väl upp kring sex i morgon och sätter igång.

Tog tempen, 36,6 är inte feber gissar jag. Önskar att jag var sjuk så jag kunde ha nåt att skylla på. Vill bara gå och lägga mig. Klockan är 20.34 och om jag hade varit pensionär hade det kanske varit okej men det är jag inte. Men tänker att jag går och lägger mig nu och tar igen det imorgon genom att stanna uppe dubbelt så länge. Deffar ikväll, Debban imorgon.

una roomie perfetto

Karolina berättar vitsar mitt på ljusa dan:
-What's the similarities between having sex on a boat and a Heineken beer?
-It's fucking close to water!

Sen gjorde hon pannkakor till mig och sa att det inte är nån fara att skjuta upp skolarbetet till senare. Börjar älska den här bruden alltså.

dom var inte så äckliga, bara små

Två timmar med tjugo sexåringar, man bah totally exhausted XP
Två koppar kaffe på det jatack, nu dags för högskolenivå.

Verksamhetsförlagd utbildning

Ska snart gå och träffa en massa barn. Man bah *kräks*.

om frosking

Jag och Emma har sedan i fredags bara blivit klokare och klokare och har fått rätsida på hur vi ska skriva vår C-uppsats och framförallt om vad. Våra huvudbegrepp är Bemötande, Genus och Barn med funktionshinder. Vi ska skriva om hur barn i träningssärskolan bemöts utifrån kön och hur pedagoger ser på sitt arbete ur genusperspektiv. Det ska bli oerhört spännande (allvarligt) och det roliga är att det inte finns så mycket forskning om just detta så vi blir banbrytande. Jag hoppas våra tio veckor aka femton poäng kommer vara givande och väl disponerade av oss själva. Jag vill tro att det är en fruktansvärt (nåja) bra merit att ha skrivit om detta med tanke på mina visioner om framtida arbete. Jag vill ju arbeta i träningssärskolan och gärna med barn med autism. Men jag börjar också tänka mer och mer på att forska inom området. Man behöver ju inte bli mossig bara för att man är vuxen och instängd på ett universitet. Älskar att vår nuvarande gruppansvarige lektor har ungdomen i behåll. Såhär avslutar han mail han skickar till studenterna:

CU Göran

Göran Brante
Lektor i pedagogik
Högskolan Kristianstad

Man bah CU2, dude.

kom hem utan strumpbyxor, nu kan jag lika gärna skita i att borsta

Det finns ungefär en miljon sätt att slippa plugga. Igår möblerade jag om.


Här sover jag nu. Avskärmat å fint.


Å här sover min stereo nu. Exponerad och fin. Hyllorna ska upp ovanför men innan har konstruktionen på hyllorna förbryllat åtskilliga snickare och lekmän. Men jag kom på lösningen så måste fixa lite konsoller innan de kan komma upp. Men då jävlar. I två år har de stått lutade mot väggar, legat i källarutrymmen, varit i vägen, beundrats och gråtits över. Snart är den långa plågan slut.

Idag slapp jag plugga för jag var hos tandläkaren. Det var sådär roligt. För ett tag sen (okej det var ganska längesen) upptäckte jag att jag hade en ihålig tand. Jag trodde att det var en lagning jag tappat och eftersom jag inte har haft några besvär så har jag dratt mig för att gå till tandläkaren. Det visade sig dock att det var långt gången karies (=hål i tanden) :( Tandläkaren var på mig om mina matvanor och om socker i teet och så vidare men jag är fan skitnoga. Jag borstar och trådar och sköljer och har mig, dricker aldrig läsk, inget socker i te och kaffe, inte mycket godis men trots denna nogsamhet hade jag fler hål som ska lagas. Två gånger till ska jag dit!! Fuckit. Oroar mig för mina tänder men mer för mina pengar. Sen var jag så sur att jag var tvungen att tröstshoppa med Våffe. Skulle egentligen bara köpa ett par strumpbyxor men det spårade ur. Våffe handlade så mycket att hon fick låna pengar av mig haha.


Köpte värsta snygga skorna. Våffe och jag köpte likadana för vi är partners in crime.

*gråtter*

Han var inte där, köpte inget :CCCC Skoja bara. Älskar att handla vid halvelvatiden. I förrgår gick jag dit efter jobbet och betalade i snabbkassan. Han satt i kassan framför och tyckte att jag skulle gå in igen och handla ett tuggummi av honom. Jag funderade på det men måste liksom spela lite svår (har jag lärt mig) så jag gick inte in igen. Han blev kanske lissen och därför var han inte där idag :'(

ps. jag har joggat idag innan frukost. mkt viktigt.

Idag fick jag tag i den där boken som jag var så gnällig över igår. Den fanns på andrahandsbokhandeln i Lund som jag inte ens visste fanns. Varför har ingen berättat det tidigare? Jag kunde ju sparat massa pengar, men vafan man är väl tät alltså. Så efter Lundbesöket försökte jag läsa boken men det går sådär, jag har ansträngningsnarkolepsi. Somnar hela tiden.

Elly kom till Värnhem och vi fikde lite på vatten och ravioli (?). Skvallrade lite och bekymrade oss för skolan. Men det är bara att gå på magkänsla och hoppa av om man känner för det. Kan inte wastea sin tid på onödigheter liksom. Sen skulle Elly göra nåt och jag skulle få mat av min pappa. Han hjälpte mig att möblera om för att jag ska få mer privatliv (efter gårdagens seriösa snack med Karolina (roomien)). Nu är det inte lika fint möblerat längre men nu kan man inte titta på mig när jag sover. Det är en bra sak. Försökte läsa kurslitteratur resten av kvällen men tänkte på massa annat, somnade, gjorde kaffe och var tvungen att ta en paus med Love och Maggi en stund på gården. Kanske röka lite (jag har lagt av!). Nu oh shit klockan är mycket, måste gå ner på coop och flörta lite med mitt affärsbiträde. Kanske ska höra om han vill öla med mig på Fregatten. Det är ju nära och bra. Men måste klä på mig nåt anständigt då.. SO LONG!

när dagen vände och blev natt med en hatt och en katt

Hade en riktig shitty dag första dan på terminen. Kom nästan för sent, fick massa tråkig information, missade ett informationsmöte, fick ångest inför c-uppsatsen, fick inte tag i en bok jag måste ha (kristianstad, malmö, lund,utlånad överallt, slut på förlaget, läsas till torsdag) stressångest inför praktiken och jadi jada. Sen gick jag och Emma och käkade god (och nyttig!) (nåja) lunch (och missade mötet vi inte hade nån aning om) och unnade oss god mat istället för cigaretter. Det var en bra sak. En annan bra sak var att få träffa Emma, såklart, och prata massa skit, underbart. Vi fick också en bra seminarieledare och än en så länge lovande basgrupp.

Låter mer positivt nu när jag tänker på det, innan idag ville jag bara dö men nu känns det rätt okej. Man får bryta upp våndan i småbitar så känns det mindre. Ellen ringde och fick mig på bättre humör, Våffe hjälpte mig hitta saker som fick mig på andra tankar (heh) och Elly chattade mig med än värre pluggångest. Lugnt. Sen bjöd min nu fantastiska roomie på te och spelade Pink Floyd-låtar på gitarr för mig. Jag spelade min favoritlåt Var bor du lilla råtta för henne. Sen pratade vi om hur vi ska göra med karlarna i våra liv. Hon tog upp frågan och jag bara garvade. Vi diskuterade länge och väl och bestämde att jag ska smsa när jag är på väg hem med eventuell random karl el. dyl. i min hand, då ska hon gå över gatan till 24-7-gymmet och jogga. Eller möjligtvis spinna. Bra deal, hon tyckte inte alls att det var dumt. Jag tyckte att det var inte dumt alls. Annars kan jag ju bara låsa hennes dörr från utsidan, det är en enklare och snabbare lösning. Eller så skickar jag in ett par öronproppar i golvspringan.


Fantastisk roomie jag har skaffat mig måste jag säga. Från och med nu ska jag alltid lita på min magkänsla direkt.
Måske er jeg synsk.


RSS 2.0