mer än bara sjuk

söker även jobb

äter korvgryta med ellen och kenneth

pular med ny ipod

väntar på våffe

kaffe

HOSTAR

mår pissedållit

*halsar nipaxon/bromhexidin/alvedon/bafucin*

trendspaning

bara latjolajbans mest hela tiden

Igår var det mest


Och idag har det mest varit

och

ja så var man typ magister då asså

Är färdig med uppsatsen. Har skickat den till vår handledare och hon ska komma med synpunkter på fredag, men om jag har förstått vår relation rätt så kommer hon att säga att det är jättebra och att vi kan skicka den som den är. Sen kommer hon att bjuda på cigg. Sen är det fredag. Det känns aningen konstigt. Tomt på nåt sätt. Det sista jag skriver vid lärarutbildningen. Fast så farligt är det inte, börjar ju ny kurs 18 januari. Fast den är yttepytte och ska läsas vid sidan av eventuellt framtida arbete. Om jag får nåt. Risken finns, man är väl kompetent. Och sälja mig själv är jag rätt haj på. Går fiiint!

dagens lunch


Mkt bra, fem spänn på ikea. Fri påtår på kaffe, it's fucking generous, man.

lille dattan varm om baken

Pallar inte mer! Har aldrig pluggat såhär länge förr (12 h). Men är rätt nöjd, hoppas Emma också blir det.  Ska fortsätta pula lite imorgon men pallar tji nu. Måste kanske duscha, imorgon är en mycket viktig dag, inte lukta svett nej. Är mycket varm om låren efter 12 timmar datta i knät. Hejdågonatt.


EN PREZ, GLAD DEN SKA BLI SOM FÅR SÅNT FINT PAKET XD

gnenus, bemödad och funkidunki

Idag har jag pluggedag. Det går rätt bra faktiskt. På onsdag tänkte vi vara färdiga med uppsatsen, det funkar. Har lite kvar att göra idag men det känns som att jag har det under kontroll. Att skriva en diskussion är ju bara till att ordbajsa, och det, mina vänner, det kan jag. Är så himla sunkig när jag har pluggdag, lämnar inte hemmet, tänder, släcker, tänder lampor utifrån dagsljusets frånvaro eller närvaro. Kokar kaffe, dricker, glömmer bort. Kokar te, glömmer bort, dricker kallt. Går på toa, sover, äter flourtabletter. Skriver, latar mig, pluggar. Marginal, radavstånd och referenser.

Dagens middag: Flingor med mjölk.
Och till efterrätt: Julmust med lussebulle.

Ps. Jag har inte klätt på mig idag.

aj aj lille armen hur ska du orka hålla i glaset?

Har nyss kommit hem från att ha hjälpt min syrras familj att flytta. Till hus. *trött i armen*. Dom flyttade från fjärde våningen utan hiss. På sjätte våningen hade de vindsförrådet med alla kartonger med kalle ankas pocket som skulle med (de var med i förra flytten för tre år sen också), bra att ha. Sjukt tungt. Jag råkade krossa en lampa, smidi_tjaj_24. Men jag var jävla bra på att stuva flyttbilen alltså! En liten lådda här, ett litet bord där, så ja också liten posse lakan in där emellan, oj oj oj. Sen fick vi mat och kaffe, det var det bästa. Becky (1-åringen) fick egen walk-in-closet.

Nu ska jag vila. Sen ska jag kröka (bärs och grogg), lyssna på powerballader och veeta pungen, jävla bögit.

hihi

Min kompis Elly är sjukt rolig.

13.30 DU OCH HUNKEN KRAMAS HEJDÅ. VILKEN DOFT SNIFFAR HAN TILL SIG?
Dagen efter doften. Lite öl i håret, falafel i andedräkten. Grrr.


en månad to go.

Om jag skulle vara tvungen att välja mellan att ta ut min examen nu eller bli rövknullad skulle jag nog välja examen.

Snälla pojkar, rena tjejer.

Ser ljust på framtiden osv. Ja.


Nuf said.

...

Hansen nu.puss

shit shit shit shit

Inte. Bryta. Ihop. I. Panik.

Shit sht shit. Jag drömde att vi fick reda på att uppsatsen ska redovisas nästa vecka och jag och Emma har inte ens skrivit diskussionsdelen. Vi har MYCKET att göra, shit my god. Analys, reflektion, diskussion, abstract, pet, pet, pet. Oj det lät ju inte så mycket. Vi har träffat vår handledare två gånger, vet ej om det är ett bra tecken.

Jag drömde även en sjuk sak, fast jag är inte säker, det kan också vara så att det hände på riktigt och jag var lite full. Oj. Hoppas det var en dröm.

Stressad och speedad på kaffe. Finns bara två saker jag vill göra nu. Det ena är att ta ut min examen. Det andra är inte så rumsrent. Om 37 dagar kan jag göra det förstnämnda.

*tjajor som feztar*Har inte vilat i helgen, nä det kan man inte säg.

gnägg

.

halvfin kuse till salu

Pålitlig men ganska slö, trög i starten och rastlös. Hon har ojämn gång och skrittar helst. Gnäggar högt men har svårt med nya kontakter. Lätt att lasta, svår att bli av med. Trofast. Hon kan vara lite lynnig och har en del olater. Envis och tålmodig, kräver rejäla tag och en fast hand. Inget för nybörjaren.

Ser inte mycket ut för världen men kan bli fin med lite träning. Helt klart ett renoveringsobjekt. Är i behov av klippning och nya skor. Tänderna behövs raspas (obs! bremsa).
Sparsamt riden.

24-årigt sto söker erfaren ryttare med egen stallplats. Gärna nära Möllan. Det är en fördel om du har ordentlig utrustning.

bög

Allting är så jävla bögit. Hela tillvaron. Till exemepel så har jag köpt nya byxor. Asbögiga.

RSS 2.0