You say it best when you say nothing at all



Sommarlov
Sex, glass och bergochdalbana

meine kleine liebchen


Men vad är det som skymtar fram?


Ein deuch Postkart!

Ganska knäppt egentligen. Jag har fått ett par email av Naima som jag träffade i Auroville och ett par vykort och ett och annat paket och varje gång får jag så dåligt samvete för att jag är så dålig på att höra av mig tillbaka. Jag tänker ju på henne, men ibland känns det som att jag väntar på det rätta tillället att skriva. Det perfekta tillfället. Och som med mycket annat i mitt liv skjuter jag det gärna på framtiden. Men iallafall idag tyckte jag att det hade gått för långt, så på tåget hem från skolan skrev jag ett långt email till henne och kände mig sjukt nöjd. När jag kommer hem sitter kortet i brevinkastet. Edo skulle sagt att det är ett tecken. Jag tror inte på tecken, jag tror på schlumpen. Men kul var det iallafall. Nu måste jag skicka henne ett typiskt Malmökort för att match detta typiska bayerska Bavariankort.



Naima the dreama'


stoor

det hände nåt med texten, undrar vad. sitter sjukt obekvämt i en fåtölj och råkade trycka på nån knapp, vet ej vilken.

dagens motion/motion of the day

Jag ska springa till bussen

ps. det ösregnar

ps 2. lycklig


Tur att jag är så rolig, annars skulle det bli tråkigt.

haha jag överöser Våffe med hintar om kvällen, smsar bland annat

We have nothing to whine about, let's just wine about it

Där vinglas brukas brukar det vinglas (från Knivlisa)

I kväll ska mitt vett sjunka, i en pöl av öl vill jag drunkna


IT is the new it

Tänkte att jag skulle vara smart och tog med mig hörlurar på tåget för att sätt i dattan. Hade ett album jag skulle lyssna igenom och begrunda. Men spotify, my lovely spotify, glömde att det inte funkar utan nät. Aj aj, de borde ju verkligen uppfinna en portabel spotifyspelare, det kan ju inte vara så svårt. Nu när mp3 är bannlyst.


På tal om teknik så pratade jag med en snubbe ute förra veckan, han var fett dryg (visste inte vad Debaser var liksom hallååå) och jag pallade inte vara trevlig. Jag sa att jag jobbade med datta. Sen dess har jag tänkt på det. Det hade varit fett att vara grym på data, typ programmering eller nåt (inte så insatt haha) html är ju rätt roligt tycker jag. Ja jag hade passat som datanörd, en classy såklart, ingen joltcola här inte. Man kanske skulle skola om sig, är ju snart färdig med utbildningen, måste ha nåt mer att göra.

Eller kanske, när jag tänker efter är det rätt fett att åka och bada och äta glass på jubbet. Det kan man ju inte när man är IT-tjaj.


barnavana

Hur lyckas jag? Jag åker tåg högst en gång i veckan och på nåt konstigt sät hamnar jag alltid i närheten av en diskussion om barn. Barn barn barn. Av mammor naturligtvis. Förra gången jag åkte hamnade jag mittemot två mammor med varsitt barn, och de pratade bara barn. Barn barn barn. De bytade tillcohmed barn med varandra för en stund. För att känna på det andra könet liksom. Hur det skulle kännas. Pojken med blå jeansjacka och blårandig tröja. Flickan i rosa klänning. Asså gu, har ni ingen genusmedvetenhet alls kvinnor? "Men det är ju så gullit, så kärt, skärt".


Idag satte jag mig i en nästan tom tågvagn och tänkte gött. Men då hamnar jag mitt i en konversation om förlossningar. Asså aj, det gjorde ont. Lustgas är bra tydligen, det hade man inte förr. Mm.


Inte så, men jag brukar inte hysa så mycket förakt mot folk (säkert) och tro mig, hade det inte varit för att många mammor (främst är det mammorna man hör) hade TJATAT så offantligt om sina graviditeter, förlossningar och barn så hade jag tyckt att det varit intressant. Men asså, det går ju lite väl långt när de inte pratar om nåt annat. Bara barn. Barn barn barn. Mammor. Fast i helgen var det första gången jag träffade en dude som pratade så ingående om sitt barn. Men han frågade liksom först om jag verkligen ville höra, överöste mig inte bara med förlossningar och kräkblöjor.


(asså syrran förlåt, men vissa mammor är unstopable liksom)


wanna walk in my toes?

haha klänningen funkade för walk of shame, ja jävlar vad snygg jag var. Värre var det med skorna jag lånade av Stella, sådär kvart över två när jag tyckte att det var en bra idé med platåskor. Dom var jobbigare när man var nykter. Jag snubblade inte en, inte två, utan tre gånger i färskaste dagsljuset. Yes. Undrar varför det är mycket lättare med highheels när man är fuller. Kan det vara att man är mer avslappnad så benen liksom följer med bättre eller kan det vara så att jag när jag är sober märker att jag snubblar, men inte tänker på det annars? God will tell.


Funderar på dessa.
(Vänta lite, ska bara ta ett par öl först.)

åh åh åh

plöööggg. moste ploga. vil inte. naj naj naj.

Idag kom  studiemedlet, swisch! *borta* Men på onsdag kommer cashen och då jävlar blir det löningsöl med Våffe. För tillfället lever jag för ölen. Naj jag vet, inte bra, måste skaffa mig en annan hobby. Men det är rulit. Särskilt om man har en sån kompis som Våffe. Fast ännu bättre är det för henne som har en sån fantastisk kompis som mig. Jag är så rolig. Allt kan hända, jag är ju ett riktigt original. Synd att inte folk fattar det. Joo då. Med på öl på onsdag då? Tjarå.

ps. om en dryg vecka är det över. Skolan alltså. Hoppas veckan inte blir för dryg.


ny fresch tavla btw (fresch frisyr, gillar att striporna gör att jag ser skallig ut. fint)

det här rummet är som oceanen, jag måste ut och hämta luft på altanen

Nu ska jag till entré och slösa upp mina sista pengar. Behöver egentligen köpa bröd men det är tråkigare, det får man inga ligg på. Måste fixa en outfit yo, nåt som funkar att både grilla och dansa i och kanske också walka of shame i.


citron och citroniter

haha ibland tror jag att jag är jättehemlig här, att ingen fattar vad jag menar med mina rebusar. Men så träffar man nån som säger nåt om blogg och om att du skrev det och det på bloggen, jag vet you don't have to tell me och man bah *skäms* eller snarare *busted*

man bah *kryptisk* -not

It's warm inside the night club, your face is lit up by a disco light, I don't wanna go home alone, not tonight

skadad

Mitt jobb är ofta lite tråkigt, eller inte tråkigt, men ibland är det som att det inte händer så mycket och då kanske brukarna börjar slåss så det blir lite action. Igår var vi bara vikarier som jobbade för all ordinarie personal var på utbildning. Ja det var ungefär samma tempo som annars, satt och solade lite, pulade, lagade mat. Men så hittade vi en ny pryl som vi fått, som förmodligen är till brukarna men som förmodligen kommer att brukas mest av personalen. Det är en stor, alltså vi snackar giant, gymboll som liksom är som två bollar som håller på att klonas, eller celldelas eller wtf. Well well, den är till för att sitta på och rulla på men den kan också kastas. Av personalen. På personalen. Den gigantiska bollen kastades runt och A pajade nästan sina glasögon, jag pajade min armbåge och det hela avslutades abrupt när J fick åka till AKUTEN. Fatta! Hur beskriver man en sån arbetsskada? "Fick en stor boll kastad på mig" "av en brukare?" "nä av min kollega" Asså sinnes. Fatta att vi även ska få en studsmatta att ha på gården, ni vet en sån jättematta. Den kommer ju användas flitigt av personalen men vilka arbetsskador sen..


är det tre b?

Har haft en låt på huvudet sen jag vaknade i morse och försöker förgäves att finna den. Eftersom jag är så sjukt dålig på att höra vad olika texter handlar om så är det inte en lätt match att finna det jag söker. Och eftersom jag är så sjukt dålig på att sjunga är det ingen som förstår vilken låt jag vill ha tag i.

Nåt i stil med lost boys of the lost town nanana hit the ground nanana lost and found. Men det kan också vara något helt annat eftersom jag är analfabet när det gäller att lyssna på låttexter.

Var fick jag den ifrån. Tänker jag ibland. Kanske är det från helgens klubbbesök.

just wanna be rude

Här ligger man och dreglar/solar i nån slags dvala ute på gården. Plötsligt klarvaken.

Anledning: Småfolk som skrålar money money money och pratar lekspråk aka lidingöskånska. Jag säger då det. Är det nästa generation ungdomar?

Oi! *våt*


Om jag skulle ha en man i mitt liv så skulle han helst se ut såhär.


Alternativt om jag skulle varit en man hade jag velat se ut såhär.




Kolla in vaderna liksom.


Asså karlar med stil *älska*


Vem som däremot kom på chelseafrisyren är och förblir en gåta. Vackert är det inte.

inga undre budskap



Ibland önskar man bara att man var någon annan, och kanske någon annanstans också. Men för det mesta trivs man ganska bra.

Jag brukar önska. Ja önska. Vad som helst.

Vet inte riktigt vad jag ville ha sagt, ville bara hitta en anledning till att posta bilden. (från cute overload btw)

på helgen

Antingen kan man dra nåt gammalt över sig. Eller så kan man dra över nån gammal.


livet på lannet såklart


Ja, dessa män känner jag inte med Ellens Kenneth gör och dom bor på landet. Jag vill också bo på landet.

Det var allt jag ville ha sagt.

hongkong på dig också

tre öl senare man bah: *snygg som stryk*

istället för twitter

Sara Ulla Persson makes space for my baby.

Saker jag hatar

  • könsstereotypa färger på barn
  • maktobalans
  • menstruationsnojja

Kom inte på mer, är ingen hatande person uppenbarligen


annars?

Bra sak att göra klockan 22.31:

  • Tappa en flaska med blått nagellack i kras på vitt klinkersgolv dagen innan badrummet ska besiktigas.

turning pages

Men man befarar ju det värsta, det är ju det.

Igår blev det efter solning på gården en öl med Boffen, Roxette hos Stella, en promenad i lånade skor och dans på KB, satansutdrivning, poliser och sofistikerad avrundning på kvällen.

lånar denna av min kopiz Elly för våra liv är ungefär likadana och lika bra


en liten stund av oro och livet ter sig finare efteråt, dock ska man inte sticka under stol och ta sig vatten över huvet.

Åh alltså ja. Mm precis som att man orkar bry sig. Hade fetaste angsten igår men nu börjar det ordna upp sig. Förträngning är fint det. Jag har inte gjort nåt olämpligt om ni undrar. Men ikväll blir på't igen, Boffe kommer om en stund, en öl på det och sen tantzen! Duscha, glömma och förlåta.

RSS 2.0