easy like a sunday morning



Älskar söndagar. Älskar bakisångest i nån annans soffa i nån annans sällskap.



Förra söndagen spenderade jag på brunch hos Ellen med Malin och Lina. Det var fantastiskt gott med nybakade scones, pannkakor och massa frukter. Vi hade dansat hela natten och gick sen ut och vilade oss i solskenet. Spelade världens bästa kortspel men kom på att vi gett oss in på något som inte fungerade i slutändan, saknade åtskilliga kort.



Den söndag som passerade igår vaknade jag upp bredvid min kvinna (som hade telefonterrat mig hela natten för att få sova här) Älskar henne! Phlin var också här och jag hade varit ordentlig och gått och lagt mig tidigt (nåja) och nykter (sådär) (inte). Men det hade inte kvinnorna. Jag vaknade när min blivande inneboende ringde och berättade att hon i princip stod med flyttlasset från Polen utanför min dörr. Okej, rosslade jag fram och släppte in henne. Hon bar in möbler och donade medan jag, Våffe och Phlin låg och ja gjorde ingenting förutom att passivt kolla in de polska flyttarna. Skämdes lite. Sen klädde vi ut oss och lyssnade på abba.

Sen nyktrade flickorna till och skämdes så de lämnde hemmet. Inneboenden lämnade också det sjunkande skeppet så här satt jag ensam. Tog en promenad till Elly och drack kaffe. Sen satt jag i Ellys soffa hela eftermiddagen medans Elly skruvade ikeamöbler. Jag var mer till moralisk hjälp än rent praktisk. Vi avhandlade ämnen som män, öl, pojkar, barn, möbler, hankön, sex, Malmö och annat viktigt. Sen skulle Elly träffa en man irl så då kastade hon ut mig. Jag var dessutom hungrig så det var ingen fara att gå hem. Pratade med Linus på vägen.

Hemma skrev jag kontrakt och socialiserade med min roomie men sen fick jag svenskspråksabstinens och cyklade hem till Ellen. Vi drack te och pratade om män, öl, pojkar, ligg, Malmö och annat viktigt. Sen facebookade vi. Ja alltså söndagar är bara ångest om man är ensam, men i sällskap och med vetskap om annalkande måndagsledighet är de helt underbara.


Hittade denna på väg hem från Elly, fin! Tror jag har träffat en som har tatueringar i den stilen. Vet inte.



Och såhär ser det ur på vägen mellan Elly och mig, det ni!

Kommentarer
Postat av: Elly

Haha! Ruligt.

2009-08-24 @ 20:08:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0