ett foto i timmen

Efter idogna påtryckningar från många av mina läsare kommer nu här min dag i bilder. Igår var det. Lite sent för att vara i bloggosverige men men.

Klockan 06.00, smeta lite på kinden.


Klockan 06.57. NY TID blinkar på destinationstavlan. Har suttit en kvart och väntat på att tåget ska gå. Pressbyrån stängd så jag fick inget kaffe :CC


Klockan 08.00 Fast i Hässleholm. Mitt anslutningståg missade jag bigtime. Var :C men köpte kaffe och blev :D


Klockan 08.30. Nästa tåg var också duktigt försenat. Mera kaffe=:DDD


Klockan 10.00. Kom bara lite försent, delade taxi med två tanter jag träffade på stationen. De skulle gå samma kurs som jag visade sig.


Vi var nio på kursen, det blev ingen basgruppsindelning. Tur för det var det enda jag var orolig för, gillar inte när man inte känner nån och måste låtsas-bonda. Kände mig sjukt socialt efterbliven när jag åt min macka inne i föreläsningssalen istället för att försöka prata med tanterna. Men sen satt jag och tänkte på det efter rasten och gick och åt med en tant på lunchen och sen på eftermiddagen när vi gick till tåget blev det lugnt. Jag var inte mongoloid, kunde prata med folk. Om föreläsningen, jobb och om köttätande bakterier. Det kommer bli bra. Det ordnar sig. Ska skriva uppgiften på tisdag när jag är ledig och sen läsa nån annan dag. Jo.

Ja sen tyckte jag det var lite piningt att ta bilder när jag skulle försöka bonda med kursarna, inte riktigt läge att slänga fram mobilaren och ta bloggbilder. Men en annan bild från min händelserika vecka kan ni få se.

Vad lär man sig av 23-åriga killar från Skurup? Ja, jag försöker jobba med mina fördomar, men snusa var det jag fick lära mig denna gången. I jubbebilen. Gytt. Men det är sant att man kan trevlig ändå fastän man kommer från en villaförort och säger blatteaffär och kröka. Och har tribals.

Toffin.
(och om ni undrar varför jag har en brun fläck i pannan är det inte jobb-exkrementer utan den föredetta bulan i pannan som nu blivit ett blåmärke. Brunmärke?)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0