också har jag ju fått löneförhöjning!

HEJ HEJ! Idag har jag jobbat, det var mycket tillfredsställande. Dagen började med att jag hade bussflyt, såhär: Visste inte om jag började sju eller halv åtta men satsade på det senare. Kom av ren tur på en buss tidigare och hann således börja klockan sju vilket betyder att jag får sitta på jobb och dricka kaffe med mina medarbetare  i en halvtimme och få betalt istället för att komma in om börja jobba direkt. Plus att när jag stod och väntade på min anslutningsbuss kom en minibuss från Skånetrafiken och hämtade mig "för att någon hade ringt" och körde mig ända fram. Drack kaffe och jobbade med min favviskollega hela dan. Han e bezt :DDDD

Städade mycket idag = rent hus = gla! Tio timmar jobb men mest har jag jobbat med att trösta och vara moraliskt stöd till mina arbetskamrater. En som hade separerat med sin sambo/partner (vet hur det känns, stackars dig) och en annan som hade blivit snuvad på en lägenhet han skulle köpa (dålig stil, stackars dig).

Jag har haft en så himla bra dag! *go_o_gla_24*

Nu är jag sugen på alkoholhaltig maltdryck men är ordentlig och tråkig kvinna som sitter inne med uppsatsen i knät och arbetsansökningarna framför mig. Tills nån vänlig själ förbarmar sig och tjatar ut mig på galej. Kom igen nudå! Ring maj, det är för fan studiemedelsdags!

helkaklad lycka

ÄLSKAR MITT BADRUM!
Nu är det rent, Karolina har städat. Ska myza/fisa där inne nu. *tänder doftljus*

Man e väl 1337

Idag ja jävlar, gick upp fem och jobbade, kom hem och lagade mat, åt mums. Ja det var det. Nu måste jag ha kaffe. Skriva uppsats.
Pratade med min handledare igår, hon berömde vårt jobb med uppsatsen som vi inte själva var nöjda med. Känns som studien är för liten för att säga någonting om någonting. Diskuterade med handledaren igår för jag har funderat lite på att fortsätta på uppsatsen på magisternivå. Hon peppade som fan på det, men jag vet inte, det hade varit fett, vill gärna uppmärksamma området för det är helt nytt känns det som, det vill säga att det finns ingen svensk forskning på hur barn på tidig utvecklingsnivå bemöts av pedagoger utifrån sitt kön. Men det är så mycket jag skulle vilja göra. Som att arbeta. Och åka tillbaka till Indien. Och ha ett liv. Skriver man magister- eller masteruppsats kan man jobba vid sidan av fast då har man inget liv. Får se hur det går, kanske ska sätta igång så uppsatsen iallafall når c-nivå innan jul. Hej på er.

*skapar*


kallar den "tittar mot skyn, finner tröst"


är mkt lågintensiv

Pluggar sakta, dricker kaffe.

Snart:


och kanske lite:

AssåeeH&M. Nånting stämmer ej.

bortglömt album


Sjukt bra.

Eftersom jag har tvångssyndrom när det gäller musik lyssnar jag sönder album när jag väl hittat något jag gillar. Detta medför att jag förknippar skivor/artister/låtar med vissa perioder i livet och jag kan återuppleva känslor och tankar jag haft då. Denna skivan förknippar jag med flytten till Blekinge och all separationsångest jag kände. Pendla mellan Kristianstad och Olofström, Blekinges oupplysta mörker. Dessutom hänger skivan ihop med Våffes lägenhet på Möllan och hur jag var frånvarande i allt som hände då. Min mormors bortgång.

Sommarlov. Ahh

Hoppas på lärartjänst. Isåfall blir det kanske Asien i sommar.

Det är så mycket kul som händer

ändå är jag sjukt emo. Mår piss i mörkret, hatar det. Och ingen ljusning på fyra månader.

Måste skriva en kul-lista på allt som händer för att bli gla

Äta pasta med Ellen
Föredrag med Gudrun
Kolla på Winnerbäck
Magdansa
Studiemedel
Kulturweekend i Stockholm med min bästiz, åka tåg JA!
Enmansshow om Aspergers
Luciafika
Kanske fira nyår
Examineras och fylla 25
Börja nytt jobb förhoppningsvis

Okej okej, sluta böla börja tänka. hejdå

han vet nog inte så mycket om spotify, podradio, pirate bay, wmp, mp3, webradio, ipod, cd och stereo

Hansen nu
stod det i ett sms jag fick av min pappa tidigare idag, vilket i hans värld betyder Sätt på radion! (p4 såklart, enda värdiga kanalen), de spelar bröderna Hansons hit från 1997, du gillar ju den, titta vilken snäll pappsi du har som gör så du får höra din favvisbit.

Han har inte riktigt förstått vidden i ungas musikvanor och internets möjligheter när det gäller musikkonsumtion. Om jag vill höra bröderna Hanson startar jag Spotify, jag behöver inte vänta uppmärksamt vid transistorradion och hoppas på önskelåten. Pappa har inte heller förstått att jag fortsatte växa efter att han flyttade ut 1991. Kanske hängde han med till Hanson-stadiet (12 år sen), men jag tror inte att han vet att jag är vuxen nu. När pappa står i butiken och hör Hanson på radion tänker han på mig och tror nog ändå på allvar att jag ska slänga mig på on-knappen på min high-fi stereo för att höra en låt som jag gillade när jag var 12.

Ja alltså jag har kontakt med min pappa så jag är ingen stackars pappalös snyftare, det är bara det att pappa inte riktigt förstår att tiden går. Kanske har jag utvecklats mer på de 12 gångna åren än vad han har. Kanske. Pappa har teve med inbyggd VHSspelare.

Fast jag ska väl inte sticka under stolen med att Mmmbop är en bra låt. Lyssnade på den förra helgen haha när jag, Våffe och Pauli förfestade. Och en gång hade jag Hanson-förfest. Jag och Ellen drack munkvin i smyg på mitt rum hos mamma och lyssnade igenom alla mina Hansonskivor (gedigen samling).

Så maybe pappa was right.


min helg:


snyggast, roligast, bäst.

göh?

mkt kul. Ytterligare 750 kronor till tandläkaren. Bajsit. Idag funkade inte sugen så bra, de fick suga för hand istället. Med ett sugrör.
Skoja ba.

Bedövad i hela käften, det suger. Kanske ska hamna i bråk ikväll för jag lär ju inte känna om jag får en käftsmäll.
Nu ska jag snart åka på semester. Ska duscha, bli ren fin. So long.

idag är det torsdag

Det ringde på porten innan. Ingen kom upp. 

Jag önskar mig lite fler bröder och systrar. Som man kan fira jul med och spela trumma med och sånt. Sen önskar jag mig lite vin och sprit.

Jag ÄR en lat arbetslös idiot som ligger och skaver

vaknade nyss. Eller gick upp vid åtta men eftersom badrummet var ockuperat blev jag irriterad och gick och la mig igen. Börjar på allvar tro att jag är narkoleptiker. I går natt sov jag nio timmar sen nappade jag två gånger under dagen. Kanske skulle börja röra på mig mer. Antagligen. Skit i det, ska dricka kaffe nu. Ser fram emot helgen. Ska bryta mönstret.


I use mouthwash, sometimes I flossArg. Tandläkarbesök. Sjukt o-roligt. En timme, tre bedövningar och 1750 kronor. Känns som att käften har drabbats av fetma. Ska tillbaka på fredag igen. Kul månad, mycket pengar över till "rolia grejer". Det värsta är ändå att jag är jättenoga med mina tänder, borsta, tråda, skölja, tugga, suga kuk.

nu: lyxfrukost. Ingen jävla ostfralla som nån low class snickare.

Får alltid så dåligt samvete när jag är hemma när byggarna är här. Dom tänker säkert att jag är en lat arbetslös idiot som ligger och skaver medan de arbetar hårt med hela kroppen. Jag går i flipflop och mjukisar med tvättpossen över gården klockan halv elva när de riskerar livet i blåställ på en byggnadsställning. Jag gäspar och gnäller på att de gör oljud.


klockan är halv nio, jag har precis gått uppHar en gube utanför fönstret.

ps. Bor ej på första våningen.

det man inte har i musikalitet får man ta igen i...skägg?Skoja bara, han var asbra. Månadens bäst spenderade 100 spänn och två timmar.

Älskade mest av allt hans mellansnack. Han frågade om vi hade köpt lösskägg om det hade funnits i merchandisen. Lätt. Han var fin. William Fitzsimmons alltså.

är en irriterad fitta

*badar i lactal*

städar


tar en paus.

Snart kaffe med Ellen.

Ikväll:

kröka

Skulle skriva nåt jag störde mig på innan idag när jag åkte hem från Kristianstad. Hmm.. glömde, för Våffe var här igen och vi tjötade en massa. Kollade paljetter och så. Jo! Nu kom jag på det! Hatar folk som säger "kröka". Asså det bara utstrålar..jag vet inte..typ dåligt ordförråd eller svedala. Jag blir ju verkligen inte sugen.
Äh, slutade störa mig på det sen när Boffe ringde *gla*. Nu ska jag plugga lite, hejdå

glömde vad det var jag egentligen skulle ha gjort idag.

Tja. Idag har min besitz varit här och vi har kollat på facebook och lyssnat på Lars dubbelve och klättrat ut på balkongen och druckit en jävla massa kaffe. Sen gick vi på promenad. Hejdå kompis. Sen kom min mamma och vi åt sushi och såg Möss och människor. Bra dag. Tjarå.

Ps. har hittat ett jobb jag ska söka :D. Ska tydligen leta under socialt arbete och inte pedagogiskt arbete. Knäppt jag vet, men jag skulle vilja ha det jobbet. Ska inte vara arbetslös så länge tänkte jag, ska tjäna pengar göra rolia saker :DDDD


Tänkte att det här ska bli min nya hobby

Bortse från tönna kommentarer.

måste skaffa mig en hobby. asså. nu är det fan allvar.

Vill: flytta
Vill inte: skriva uppsats

eller budgetvarianten
Vill: dricka en öl med fåfflan
Vill inte: städa ut gamla feffisar ur kylen


Men. Ska börja med det sistnämnda. Skjuter upp uppsatsskrivandet till imorgon och resten på framtiden.

det går sådär bra

Sista tentan på utbildningen idag. Det var inte så jobbigt, öppen grupptenta, har mest suttit och pratat hela dagen. Om det växande kunskapssamhället i kontrast till välfärdssamhället. Gillar gruppen men nu är det hejdå bye bye. På torsdag har jag sista föreläsningen, känns wierd. Stor flicka nu. Åh är arbetslös om två månader, gött *inte*. Får ett studiemedel till, eller kanske två. High life lixom. Hur kan det vara upplagt så att alla lärare utexamineras i januari när de flesta lärartjänster tillsätts i augusti? Jag har kollat på arbetsförmedlingen, och det finns just nu två jobb i hela Skåne som jag kan söka. Jepp. Akademisk utbildning.

Uppdatering: CSN säger att jag får två studiemedel till och att min skuld är 168 860. Mycket pengar. Ska nog köpa en lägenhet för dem. Tack CSN.


efter en timme över en kaffe, en timme med gaphalsarna Emma och Sara

Haha älskar Emma och hennes vardagsberättelser. Älskar också hur hon (och hennes gube) ser på mig. Jag fikade med dem i lördags när de var på ikea-shopping i storstan. Morgan hade jag aldrig träffat innan, bara hört (en hel massa) om. Såhär sa han om mig och Emma:

Ja alltså, ni har liknande personligheter. Ni låter båda två - mycket och hela tiden. Ni skiter i var ni är och om folk hör er, ni pratar på och skrattar ändå. Ni tar plats och skäms inte. Ni har liknande klädstil också, sådär med sjalar och stora örhängen... Och samma sorts skor.

Haha snacka om snabb personlighetsanalys, värre än scientologerna. Men som Emma sa, det är väl därför vi funnit varandra, hade vi inte älskat varandra hade vi nog hatat varandra.

Läs hela inlägget på Emmas blogg.


modä

Måste bli gothare, vill ha denna:Kanske denna är mindre goth och mer jag:


Här kommer mitt ryggfläsk stoppas in:Framhäver mina benEller dessa, metallic leopard leggins:Med denna västen bah *lol*:Men skulle inte banga för denna turbanmössan, fiiin:


Allt från Forever 21, som är sjukt billigt men det kostar sjukt mycket att frakta. Bajsit. Därför jag vill ha ett jobb snarast. Men mest av allt vill jag ha gothtröjan.

snart snart snart

Är så jävla less på det här mörkret och vädret. Har suttit inne hela dagen och inte sett solen. Vill ha värme, vill ha sol.


Vill köra moped barfota och dricka te på ett hustak mitt i natten.


Vill dricka citronjuice med den här mannen och svettas under en takfläkt i ett fuktigt rum.
Vill ha enkelhet och okomplicerad relationer.
Vill ha paneer butter masala och turistmage.
Vill ha pengar till en flygbiljett och en andrahandshyresgäst.

pluggdag

skitnödig. dricker kallt kaffe.

kyliga tankar om vitvaror

Idag skolkar jag för första gången på över tre år. Fast jag ska vara hemma och tentaplugga så jag tror det är giltigt (konstigt ord, var tvungen att googla. Svårt att säga också. Ajdå, måste jobba på min akademiska image.). Jag tänkte ta sovmorgon men blev väckt av vaktmästaren. Han ville komma och kolla på mitt kylskåp. Kolla på du bara. Kan du fixa också är det bra, jag skulle gärna slippa ha maten på byggställningen utanför fönstret. Han meckar där ute i köket.

Var tvungen att tömma ut allt som var i kylen. Äckligt att alla burkar och sånt är helt varma, oliverna bah :C. Kanske ska städa bort den där gigantiska burken med kebabfefferoni, nu när de stått varmt hela helgen. Jag vet en som blir ledsen isåfall haha, inga fyllefeffisar mer :C kan köpa en liten burk att ha som backup. Nu gick vaktis. Om han lagar kylen nu på morgonen ska jag lyxa till det och kanske köpa en ost och lägga på den tomma hyllan. Gott. Mjölken ska få flytta in.


RSS 2.0